4 tips om beter te scoren in google

Vandaag de dag is goed scoren in google met je website erg belangrijk, waarom is het zo belangrijk en hoe zorg je ervoor dat je goed scoort in google. In dit blog proberen we je antwoord te geven op deze vragen en wie weet kan deze informatie je helpen met de positie van je website.

Waarom is het zo belangrijk?

Tegenwoordig gaat alles online iedereen zit heel de dag op het internet te surfen, het is dus als ondernemer erg belangrijk dat de positie van je website goed is in de google zoekresultaten. Want zeg nou zelf wie kijkt er nou op de 2e pagina van google als je wat zoekt? De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste 5 websites die bovenaan staan, daarom is het dus belangrijk dat je website zo hoog mogelijk staat. Dit resultaat wordt behaald door goede SEO, dit is de afkorting voor het begrip: search engine optimalisation. Hier vallen alle werkzaamheden onder die er gedaan worden om je website zo hoog mogelijk te laten scoren in google. Want hoe hoger de positie van je website is hoe beter je naamsbekendheid krijgt en hoe meer conversies je kan genereren via je website. Hoe hoger je website staat hoe meer bezoekers en dus hoe meer potentiƫle klanten je krijgt.

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO, hierbij worden er teksten geschreven over een bepaald onderwerp. In die tekst staan kernwoorden of zoektermen en die kan je dan laten linken naar je website. Door dit veel te doen of te laten doen bouw je een natuurlijk linkprofiel op. Door dit linkprofiel stijgt de positie van je website in google en kom je dus hoger te staan en krijg je meer klanten.

Online marketing bureau

Je kan er als ondernemer voor kiezen om de zoekmachine optimalisatie voor je eigen rekening te nemen maar dat is niet aan te raden. Er zit super veel werk en tijd in, wij raden het aan om het uit te besteden aan een SEO bureau. Hier werken specialisten die precies een passend plan van aanpak voor je bedrijf of website kunnen bedenken. Bij een specialist ben je dus in goede handen en bespaar je jezelf ook nog is een hoop tijd.

Wil je ook stijgen op google? Kijk dan even op Doublesmart.