E-fulfilment voor e-commerce neemt logistieke zorg uit handen

E-fulfilment voor e-commerce is de oplossing op maat passend bij de meest complexe order requirements van allerlei soorten webshops. Dankzij deze unieke werkwijze wordt logistieke zorg volledig uit handen genomen en kan een webshop optimaal presteren. E-fulfilment voor e-commerce is een volledige service van A tot Z, ofwel van logistieke werkzaamheden tot aan het voorraadbeheer.

Een succesvolle webshop draait op e-fulfilment voor e-commerce

Wil jij succesvol zijn in E-warehousing en met jouw webshop uitstijgen boven de vele andere aanbieders en concurrenten? Gebruik dan e-fulfilment voor e-commerce die op maat gemaakt wordt voor jouw onderneming. Geen vraagstuk is te moeilijk. Dus loop je tegen complexe zaken aan binnen jouw e-fulfilmentketen? Vraag dan gerust om de oplossing, want die is er absoluut! Dankzij de e-fulfilment voor e-commerce lopen vanaf het moment van in gebruik name alle e-commerce activiteiten van jouw webshop op rolletjes.

Met E-fulfilment voor e-commerce ben je klaar voor de toekomst

Doordat je met e-fulfilment voor e-commerce niet alleen de allerbeste en up to date software hebt, maar ook geniet van een perfecte service en dienstverlening, is jouw webshop klaar voor de toekomst. Door het persoonlijke contact tussen de ontwikkelaars en jou als klant, blijf je de concurrentie altijd een stapje voor. Is er aanpassing in de software of de werkwijze nodig om een volgende stap in de toekomst te nemen met jouw webshop? Geef dan aan wat je nodig hebt of verwacht van e-fulfilment voor e-commerce en het team van professionals achter deze werkwijze gaat voor je aan de slag en regelt het.

Van opslag naar voorraadbeheer, van orderpicking tot verzending

E-fulfilment is het gehele proces dat zich richt op het afhandelen en verwerken van opdrachten of activiteiten die voortkomen uit klantcontact via een webshop. Simpel gezegd is het dus het afhandelen van orders voortkomend uit een webwinkel. Het gaat hierbij om prettig werkzame software, een internationaal actieve manier van goederen ontvangst uit alle windstreken, een opslag die allerlei typen goederen ruimte biedt en een 24 uurs Pick & Pack service.

Jij als ondernemer hebt je handen weer vrij voor andere en leukere taken

Dus kort gezegd, e-fulfilment voor e-commerce regelt alle zaken. Vanaf de plaatsing van een bestelling in een webshop tot aan de overhandiging van het pakket door de bezorger aan de klant. Jij als ondernemer hebt dankzij deze werkwijze je handen weer vrij voor andere leuke ondernemers activiteiten.

Deze optimale werkwijze scheelt tijd, bespaart kosten en is volledig klantgericht

Eén van de successen van online shoppen is het feit dat klanten tot ’s avonds laat kunnen bestellen en de volgende dag al over het bestelde artikel kunnen beschikken. Het systeem van e-fulfilment voor e-commerce is modern en werkt efficiënt. Hierdoor ontstaat er een kostenbesparende werkwijze. Daarbij wordt jij als eigenaar volledig ontlast en geniet je enkel en alleen van de baten.

Wil je meer weten over e-fulfilment voor e-commerce of vraag je jezelf af of deze werkwijze ook voor jouw webshop geschikt is? Vraag dan gerust meer informatie op bij Surlogic.nl