Caat Websitemarketing

Carin van der Velden

Over mij

Ontwikkeling

 kwaliteiten

Start Caat Websitemarketing

Mijn aller eerste website in 2003

In 2003 maakte ik, samen met mijn partner onze allereerste website. We waren vlak daarvoor gestart met een nieuwe onderneming “ontbijtservice Aan de Waal”. Om onze klantenkring te verruimen verdiepte we ons in de online marketing van die tijd en maakte we een reeks startpagina’s aan om ons eigen bedrijf te promoten. De startpagina’s zorgden voor een hoop link aanvragen, die ik handig omzette in een linkruil met natuurlijk de vraag om een link naar onze eigen website te plaatsen. Ik wist toen niet dat dit de eerste stap was naar de toekomst waarin ik nu beland ben.

Hoe ik mijn
linkbuiding netwerk creërde

10 jaar lang ruilde ik links en bouwde daarmee niet alleen een goed organisch linkprofiel voor onze eigen website, maar deed ook een hoop contacten op waardoor ik onbewust een prettig en zeer uitgebreid netwerk creëerde.

In 2013 stopte we met onze ontbijtservice en besloten we ieder ons eigen pad te kiezen. Ik ging in loondienst bij de “Brievenbuswinkel”. Mijn werk daar was onder andere het verbeteren en promoten van de website. Daar kwam mijn opgebouwde linkbuilding netwerk dus meteen weer goed van pas. Ik bleef links ruilen alleen nu voor een andere website.

De start van Caat
Websitemarketing

Vanuit mijn netwerk kreeg ik steeds vaker de vraag of ik ook betaald een serie links wilde plaatsen en besloot dus naast mijn loondienst in maart 2017 “Caat Websitemarketing” te starten. Vanuit de ene opdracht kwam de andere rollen en ik maakte een vliegende start met mijn onderneming.
j

Hoe ik leerde om SEO
teksten te schrijven

Al snel waren het niet alleen linkbuilding opdrachten die ik uitvoerde maar kwam ook de vraag of ik teksten wilde schrijven. Ik verdiepte me in het schrijven van goede content. Ik las boeken en artikelen over deze manier van schrijven, en liet me voorlichten door mensen die hier echt verstand van hadden. Toen ik eenmaal voldoende geoefend had startte ik ook met de schrijfopdrachten.

Ik schreef artikelen voor blogs, content voor websites en teksten voor landingspagina’s. De onderwerpen maakte me niets uit, zodra er een opdracht binnen kwam over een onderwerp waar ik nog weinig vanaf wist, verdiepte ik me eerst in die branche en startte daarna met schrijven. Tot vandaag de dag is het schrijven me nog niet gaan vervelen en doe ik dit nog steeds met veel plezier naast mijn linkbuilding werkzaamheden.

Cursus WordPress was
de logische volgende stap

De logische volgende vraag, in eerste instantie van startende ondernemers en ZZP’ers in mijn eigen woonomgeving was: “Kun jij ook een website maken?” Ehh nog niet echt goed dacht ik….. Dus volgde ik een cursus WordPress en verdiepte me in dit CMS systeem. Ook het maken van websites vond ik leuk en het sloot mooi aan op de andere diensten die ik al leverde. Dus al snel volgde de eerste websites gemaakt door “Caat Websitemarketing”.

Uit loondienst in online
marketing

In begin 2018, een jaar nadat ik gestart was met “Caat Websitemarketing” had ik voldoende opdrachten om hele nachten door te werken. Ik besloot daarom om mijn loondienst op te zeggen en mijn energie volledig in mijn eigen onderneming te stoppen. Nog steeds werk ik dagelijks met heel veel plezier en enthousiasme aan mijn opdrachten en probeer daarnaast zoveel mogelijk te leren over alles wat met online marketing te maken heeft. De “online wereld” staat namelijk nooit stil en ik wil mijn klanten optimaal kunnen ondersteunen bij al hun online marketing opdrachten.

Heb je vragen over de SEO diensten van Caat Websitemarketing?

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

9 + 5 =