Caat Websitemarketing

Linkbuilding

Van één tot honderden links

Keus uit een link lijst

of mogelijkheid tot geven van een

zoekopdracht

linkbuilding uitbesteden?

Het ontwikkelen van een organisch link profiel rondom je website, is ook een efficiënte manier van zoekmachine optimalisatie. Ondanks er in de voorgaande jaren op dit gebied enorm veel is veranderd werkt deze linkbuilding techniek nog steeds maar je moet het wel eerlijk doen!

Geen louche links op
niet relevante pagina’s

In het verleden zijn er allerlei technieken geprobeerd om ervoor te zorgen dat een website zo snel mogelijk in de zoekmachines verscheen. Zo werden er stiekem linkjes gemaakt die voor de bezoekers niet zichtbaar waren en kon je op schimmige websites linkjes kopen. Er waren zelfs programma’s die volledig automatisch links genereerde. Al deze technieken werkte slechts tijdelijk waarna een website al snel weer onzichtbaar werd. Al het werk en geld voor niets dus.

Een zoekmachine kijkt
naar waarde

Een zoekmachine zoals Google heeft een algoritme, een wiskundige formule. Deze formule berekend de waarde van een website. Het algoritme van Google is één van de best bewaarde geheimen ter wereld, juist om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het internet omhoog gaat. Wij zijn er allemaal bij gebaad dat als we online naar iets zoeken, wij ook direct hiervoor de beste websites zien verschijnen, toch? Bij de promotie van een website draait daarom alles om toegevoegde waarde. Een zoekmachine kijkt immers naar de kwaliteit en de kwantiteit van je individuele pagina’s en je totale website. Dit wordt verder gecombineerd met het aantal relevante links die naar jouw website opgenomen zijn.

Een uitgebreid
linkbuilding netwerk

Dankzij mijn zeer uitgebreide linkbuilding netwerk kan ik links plaatsen in allerlei branches. Heb jij een website waarvoor je relevante links zoekt om beter te scoren in de zoekmachines? Dan kan ik je daar vast en zeker bij helpen! Bedenkt dat het plaatsen van honderden links in één keer echt geen zin heeft (mits je niet al jaren bezig bent met linkbuilding), dit ziet er namelijk niet natuurlijk uit voor de zoekmachine en je website zal gestraft worden. Heb je nooit aan linkbuilding gedaan, start dan eerst met enkele links en verhoog dit aantal bijvoorbeeld iedere maand een beetje. Laat de links daarnaast gespreid plaatsen en niet allemaal in één keer. En tot slot: zorg dat ze relevant zijn aan jouw bedrijf, product of dienst!

links ruilen

Indien je zelf in het beheer bent van een aantal websites en daarmee een linkruil wilt opstarten met mij, dan kan dat ook! Stuur een e-mail naar info@caatwebsitemarketing.nl met  daaraan toegevoegd je mogelijkheden. Ik zal spoedig op je e-mail reageren met een lijst met mijn linkbuilding mogelijkheden. Op naar een prettige samenwerking!

Heb je vragen over de linkbuilding mogelijkheden van Caat Websitemarketing?

Vul het formulier in en ik neem vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

1 + 5 =