Caat Websitemarketing

website laten maken

Eenvoudig zelf aan te passen

WordPress Website

met je eigen lay-out

zoekmachine geoptimaliseerd

WordPress website laten maken

Een goed werkende website, die handig is in gebruik en hoog scoort in de zoekmachines is tegenwoordig voor iedere ondernemer een must. Zonder een kwalitatief goede website behaal je niet de juiste resultaten en loop je veel klanten mis. Ben jij een startende ondernemer, een ZZP’er zonder website of heb je een website die niet voldoet aan de juiste eisen en daardoor niet het gewenste resultaat behaald?

Zelf eenvoudig
veranderingen aanbrengen op je eigen website

Ik help je graag met het ontwikkelen van de ultieme website in WordPress. Het CMS van WordPress werkt eenvoudig en is ook voor een leek goed te begrijpen. Het is namelijk fijn dat je niet voor iedere verandering die je wilt aanbrengen op je eigen website, een webmaster nodig hebt. Dit scheelt enorm in de kosten en het werkt voor jezelf een stuk prettiger. Daarnaast scoren WordPress websites goed in de zoekmachines.

Welke pagina’s dient
een website te bezitten?

Een standaard website bestaat meestal uit een aantal pagina’s, namelijk:

  • Homepage
  • Diensten / Producten
  • Over ons
  • Contact

Daarnaast kun je de website natuurlijk verder uitbreiden. Soms wordt ervoor gekozen om een webshop toe te voegen, een reverentie pagina op te stellen of een blog te tonen waar je andere belangrijke informatie in plaatst, die te maken heeft met jouw bedrijf, product of dienst.

De lay-out van je
website

De lay-out van je website kun je zo laten maken dat het precies past bij jouw bedrijf of wensen. Denk aan de menustructuur, de kleur, het lettertype en de afbeeldingen. Probeer echter wel te zorgen dat de punten die het allerbelangrijkste zijn op je website het meest opvallen. Je wilt natuurlijk resultaat boeken en niet alleen een mooie website laten zien. De zogeheten “Call to Action” moet dus duidelijk zijn. Je wilt tenslotte dat jouw bezoekers over gaan op het bestellen van een product, het bellen van een telefoonnummer, of het invullen van een formulier.

Meer informatie over het laten maken van een website

Heb jij een nieuwe website nodig of wil je weten wat er nog veranderd kan worden aan je huidige website om daarmee een beter resultaat te boeken? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met me op via het formulier hieronder, zodat we samen kunnen kijken welke mogelijkheden er zijn.

Heb je vragen over het laten maken van een nieuwe website bij Caat Websitemarketing?

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

4 + 8 =