Website laten maken; onze doelen

Het laten maken van een nieuwe website is voor elke onderneming een spannende stap. Een website is, in het huidige digitale tijdperk, namelijk van onschatbare waarde. Mede daarom is het ontzettend belangrijk dat de website het verlengstuk van de onderneming is. Voor veel ondernemingen is de website tenslotte het middel waarmee vele (potentiële) klanten bereikt kunnen worden. Het belang van een goede website mag daarom absoluut niet onderschat worden.

Bij iMedia Bureau hebben we meerdere specialisten aan het werk. Dankzij jarenlange ervaring, expertise én veel plezier in het werk lukt het hen om prachtige websites af te leveren. Websites waar onze klanten stuk voor stuk blij mee zijn. Op welke manier wij dat kunnen bereiken? Door een juiste werkwijze te hanteren. Bij iMedia Bureau wordt bijvoorbeeld veel waarde gehecht aan de communicatie en de samenwerking gedurende een project. Alleen op die manier is het mogelijk, om samen, het gewenste eindresultaat te behalen. Maar, welke doelen hebben wij eigenlijk bij het maken van een website?

Tevreden klanten

Het klinkt wellicht ietwat cliché, maar ons grootste doel is uiteraard om onze klanten blij te maken. Door de jaren heen zijn wij er achter gekomen waar onze sterke punten liggen. Eén van onze sterke punten is dat wij de wensen van onze klanten op een tastbare manier om kunnen zetten in een uiteindelijk product; de website.

In de afgelopen jaren hebben wij daarom ook gehamerd op een efficiënte werkwijze waarbij we veel met de klanten communiceren. Op die manier weten we zeker dat we op één lijn met de klant zitten. Het gevolg hiervan? We hebben tevreden klanten.

Zo makkelijk mogelijk maken

Voor een eigenaar van een onderneming is het prettig als de meeste werkzaamheden weinig tijd in beslag nemen. Voor een ondernemer is het dan ook wenselijk dat een website makkelijk aan te passen en te onderhouden is. Met de Content Management Systemen waar wij gebruik van maken, is dat absoluut het geval. Eén van onze doelen is dan ook om het zo makkelijk mogelijk voor de klant te maken. Daar hoort dan ook een Content Management Systeem bij waar klanten gemakkelijk aanpassingen mee kunnen doen.

Toekomstbestendig

Onze specialisten werken ook elke dag met het doel om elke website toekomstbestendig te houden/maken. Oftewel: de websites die wij nu maken, moeten over enkele jaren nog steeds goed functioneren. Mede daarom stellen wij hoge eisen aan de techniek van een website. De techniek moet 100% kloppend zijn. Dit is niet alleen prettig met het oog op de lange termijn, maar ook om de perfecte werking van de website te kunnen garanderen.

Ook met het oog op de zoekmachine optimalisatie (SEO) is het wenselijk dat de techniek van de website kloppend is. Al met al zorgen onze specialisten ervoor dat de gemaakte websites jarenlang gebruikt kunnen worden. In combinatie met het prettige Content Management Systeem betekent dit dat de klant weinig omkijken naar zijn/haar website heeft.