Content marketing

Artikelen of blogteksten schrijven

Artikelen of blogteksten schrijven over jouw bedrijf, over de diensten die jij levert of het  product dat je verkoopt, is één van de meest effectieve manier van reclame maken op het internet als je het mij vraagt. De teksten worden gelezen door jouw doelgroep of nieuwe klanten waardoor je bijna automatisch de aandacht op jouw website vestigt. Daarnaast zijn de zoekwoorden die in de teksten gebruikt worden goed voor de zoekmachine resultaten!

Helaas is het schrijven van een goed artikel of een goede blogtekst niet heel eenvoudig, het kost ook nog eens de nodige tijd om goede teksten te schrijven. Daarom laten veel ondernemers dit stukje marketing achterwegen, een gemiste kans in mijn ogen! Wil jij het proberen om je eigen blogteksten te schrijven? Lees dan het artikel: Hoe schrijf je goede blogteksten?

Plaatsen van Artikelen of blogteksten

Als je eenmaal klaar bent met het schrijven van je teksten dan begint de volgende taak: Het plaatsen van artikelen of blogteksten. Dit kun je doen op de blogpagina van je eigen website, maar ook op pagina’s van andere websites. Websites waarvan de bezoekers wellicht ook geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Je kunt de beheerders van relevante websites vragen of zij een artikel of blogtekst voor jou willen plaatsen op hun website. Soms vragen ze hier geld voor. Het kan ook zijn dat ze een artikel of blogtekst met je willen ruilen. Jij plaatst een tekst voor hun en zij voor jou.

Wat kost het schrijven en plaatsen van blogteksten?

Vind je het schrijven en/of het plaatsen van blogteksten teveel werk of niet leuk? Ik help je graag! Inmiddels heb ik door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd en kan ik op vele websites blogartikelen laten plaatsen. Bij CAAT Websitemarketing kun je ervoor kiezen om de gehele content marketing uit te besteden. Wil je kosten besparen dan is het ook mogelijk om alleen het schrijven van de teksten of juist het plaatsen ervan door mij te laten doen. Lees verder…