Linkbuilding

Belangrijke zoekwoorden

Stel dat u zelf een product of een dienst zoekt op het internet. Dan toets u meestal niet direct de naam van het bedrijf in. Vaak weet je namelijk nog niet wie jouw probleem of behoefte kan oplossen toch? De meeste mensen typen een woord in de zoekbalk van Google. Een woord dat de dienst of het product dat zij zoeken, zo goed mogelijk omschrijft. Dit woord noemt men zoekwoord. Soms kunnen het ook 2 of zelfs meer woorden zijn, zoals bijvoorbeeld: Live Coach Beneden leeuwen.

Het is de kunst om erachter te komen hoe de klanten die op jouw website terecht kwamen, gezocht hebben in de Google balk. Want als je dat weet kun je dit zoekwoord extra promoten en wellicht meer klanten ontvangen. Om te weten hoe jouw bezoekers of klanten gezocht hebben kun je de gratis webmasters Tool van Google gebruiken.

Mocht je geen tijd hebben om een analyse te maken van je zoekwoorden? Dan wil ik je daar graag bij helpen!

Links plaatsen

Weet je eenmaal welke zoekwoorden goed werken voor jouw website? Dan kun je beginnen met links plaatsen. Links kun je plaatsen op andere websites, vaak op de linkpartner pagina’s. Zoek relevante websites uit, websites die dezelfde doelgroep hebben als jij. Vraag de beheerders van deze sites of zij een link voor je willen plaatsen. Vaak rekenen zij hier een klein bedrag voor, of ze willen een link met jou ruilen.

Je kunt ook links aanvragen op de zogenaamde startpagina’s. Dit zijn verzamelpagina’s van allerlei websites over een bepaald onderwerp. Zoals bijvoorbeeld de website: JouwThema.nl

Vind je het aanvragen van links teveel werk? Besteed dan de linkbuilding uit aan mij, ik help je graag!

Wat kost het laten plaatsen van links?

Vind je het aanvragen van links teveel werk? Besteed dan de linkbuilding uit aan CAAT Websitemarketing. Inmiddels heb ik door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd en kan ik op vele websites links laten plaatsen. Welke dienst of product je ook wil promoten, voor ieder onderwerp heb ik wel een aantal geschikte websites tot mijn beschikking. Het maakt niet uit of je 1 link of misschien wel 1000 linkjes wil laten plaatsen. Lees verder…