Wat kost het laten plaatsen van links?

Heb je geen tijd of zin om links aan te vragen bij diverse websites? Laat CAAT Websitemarketing je dan helpen! Maak gebruik van mijn netwerk om relevante links te laten plaatsen. Aan het plaatsen van linkjes zit geen minimum aantal verbonden. Je kunt er dus ook voor kiezen om 1 link door mij laten plaatsen.

Prijs per link

De prijs per link is € 2,50. Zonder tegenbericht van jouw kant blijft deze link altijd op de desbetreffende website staan. Dit in tegenstelling tot andere marketing bedrijven die linkjes plaatsen voor maximaal 1 jaar.

1 of meerdere links

Voor de vindbaarheid van je website is het goed om niet ineens een heleboel links te laten plaatsen. Google straft dit zelfs af! Beter is om de linkbuilding te verdelen over maanden. Iedere maand een aantal linkjes laten plaatsen is vele malen beter voor je website dan ineens een heleboel.

Websites om links op te plaatsen

Wil je CAAT Websitemarketing inschakelen om linkjes voor jouw website te laten plaatsen? Dan kun je mij de relevante websites laten uitzoeken. Ik kan je ook een lijst toesturen waaruit je links kunt kiezen als je dit zelf prettiger vindt. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar info@www.caatwebsitemarketing.nl

Geplaatst in Uncategorized

Wat kost het schrijven en plaatsen van blogteksten?

Blogtekst laten schrijven

Bij CAAT Websitemarketing kan je voor € 15,00 excl. btw een blogtekst laten schrijven. Deze tekst bevat minimaal 300 woorden en voldoet daarnaast aan de andere eisen waaraan een goede blogtekst moet voldoen.

Blogtekst laten plaatsen

Ook het plaatsen van een blogtekst op een relevante website kost bij CAAT Websitemarketing € 15,00 excl. btw. De blogtekst zal zonder tegenbericht van jou, op deze pagina blijven staan. Er zit dus geen jaarcontract aan een plaatsing verbonden.

Relevante websites voor het plaatsen van blogteksten

Ik kan voor het plaatsen van jouw blogteksten een keus maken uit de beschikbare websites in mijn netwerk. Uiteraard moet de website waar jouw tekst op komt te staan verbonden zijn met de doelgroep die jij wilt aanspreken. Wil je liever zelf een keus maken op welke websites je teksten wilt laten plaatsen? Dan kan ik je een lijst toesturen waaruit je een keus kunt maken.

Zelf blogteksten schrijven en laten plaatsen door CAAT Websitemarketing

Om kosten te besparen kun je er ook voor kiezen om een gedeelte van de content marketing uit te besteden. Schrijf zelf je blogteksten en laat deze door CAAT Websitemarketing plaatsen. Of juist andersom als je schrijven niet leuk vindt: Laat CAAT Websitemarketing de blogteksten schrijven en zorg zelf dat deze geplaatst worden op relevante websites. Voor meer informatie of een lijst met mogelijke websites kun je een e-mail sturen naar: info@www.caatwebsitemarketing.nl

Geplaatst in Uncategorized

Wat kost een nieuwe website?

Hostingpakket en domeinnaam

Bij Caat Websitemarketing kan je voor € 60,- excl. btw per jaar een website laten draaien. Je hebt dan een domeinnaam, een e-mail adres en een plek op de server waar de gegevens van je website veilig worden opgeslagen. Dit zijn de enige vaste kosten die je per jaar kwijt bent aan een nieuwe website. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om dit zelf te regelen en bij een andere partij onder te brengen.

Wil je de kosten zo laag mogelijk houden voor jouw nieuwe website?
Om kosten te besparen biedt CAAT Websitemarketing de gelegenheid om mee te helpen bij het maken van jouw nieuwe website. Het meeste werk bij het maken van een website is het schrijven van de informatieve teksten. Aangezien jijzelf waarschijnlijk het beste weet waarvoor jouw bedrijf staat, zou je deze teksten zelf kunnen schrijven. Wil je weten hoe je deze teksten moet schrijven? Lees dan het artikel: Hoe schrijf je goede teksten voor op je website?

Het uitbreiden en onderhouden van jouw website
Nadat jouw nieuwe website informatie bevat, een leuke lay-out heeft en afbeeldingen toont, is deze klaar voor gebruik. Dit kan met jouw hulp al binnen een paar uur geregeld zijn. Toch is een website nooit helemaal klaar. Het is goed om zo af en toe veranderingen aan te brengen en informatie toe te voegen. Hierdoor blijft de website actief en wordt deze steeds opnieuw geïndexeerd in de zoekmachines. Uiteraard wil ik dit voor je doen, maar ik kan je ook leren hoe je dit zelf kan bewerkstelligen!

Heb je al een website maar wil je alleen aanpassingen laten doen?
Ook dan wil ik je graag helpen! Vertel mij wat je graag gewijzigd of toegevoegd wil hebben en ik ga voor je aan de slag. Ook in dit geval geld, hoe meer informatie jezelf aanlevert hoe lager de kosten zullen zijn.
Kies de prijs die bij jou past
Als je zin en tijd hebt kun je dus meehelpen aan het maken en onderhouden van jouw website. Hierdoor kun je zelf bepalen wat de kosten zijn. Je kunt ervoor kiezen om mij een aantal uur per maand aan je website te laten werken of alleen als je dat zelf nodig vind.

Prijzen voor Websiteontwikkeling
Hosting + Domeinnaam + E-mail adres € 60,- excl. BTW per jaar
Te verrichten werkzaamheden aan jouw website € 20,- excl. BTW per uur

Geplaatst in Uncategorized

Hoe schrijf je goede blogteksten?

Het schrijven van een goede blogtekst over jouw bedrijf of werkzaamheden kan soms best lastig zijn. De tekst moet de lezer aanmoedigen om jouw website te bezoeken, jouw producten te bekijken of interesse wekken om gebruik te maken van de diensten die je levert. De volgende punten kunnen je helpen bij het schrijven van goede blogteksten:

  • Kies één onderwerp (zoekwoord), bijvoorbeeld één product of één dienst en schrijf hierover het artikel. Wil je meerdere punten benoemen, schrijf dan meerdere teksten.
  • De titel van je artikel geeft duidelijk aan waarover de tekst gaat, gebruik enkele woorden inclusief het zoekwoord.
  • De eerste alinea onder de titel moet zo’n 100 woorden bevatten. In deze 100 woorden is het goed om 3 x het zoekwoord te benoemen.
  • Het gehele artikel bevat ongeveer 350 woorden.
  • Maak gebruik van tussenkopjes, laat in minimaal 1 tussenkopje het zoekwoord terug komen.
  • Gebruik het zoekwoord ongeveer 8 a 9 keer in je artikel, niet vaker!
  • Kijk of je gebruik kunt maken van synoniemen.
  • Maar het allerbelangrijkste! Maak jouw artikel uniek, kopieer nooit van anderen maar gebruik ook niet meerdere keren dezelfde tekst op andere websites.

Vind je het ondanks de bovengenoemde aanwijzingen toch lastig om je eigen blogteksten te schrijven, dan help ik je graag een handje! Neem contact op: met CAAT websitemarketing

Geplaatst in Uncategorized

Hoe schrijf je goede teksten voor op je website?

Om een goede tekst voor je website te schrijven kun je de volgende richtlijnen in acht nemen. Jouw website zal bestaan uit verschillende pagina’s met ieder zijn eigen tekst. Deze pagina’s samen zorgen voor een totaalbeeld van jouw bedrijf. Bepaal daarom vooraf de onderwerpen van deze pagina’s.

Homepage
Iedere website heeft een homepage. Dit is de hoofdpagina waar jouw klanten als eerste op terecht komen als ze jouw website bezoeken. Op deze pagina wordt op een duidelijke manier omschreven waarvoor jouw bedrijf staat en wat een klant kan verwachten, een soort samenvatting van jouw diensten of producten.

Sub pagina’s
Aan de homepage zitten een aantal sub pagina’s gekoppeld met ieder zijn eigen onderwerp. Deze pagina’s worden vaak op de homepage weergegeven in een menu. Neem als voorbeeld de website van Veehandel Frank Moors. Je ziet bovenaan de website een balk waarin de sub pagina’s als inkoop, verkoop, kalveren, slachtvee en noodslachting worden weergegeven. De homepage van deze pagina geeft een korte omschrijving weer van de sub pagina’s.

Bepaal de onderwerpen
Voordat je aan de slag gaat met het schrijven van je teksten is het handig om eerst te weten welke onderwerpen de sub pagina’s krijgen. Maak een lijstje van deze onderwerpen. Hou de onderwerpen kort en bondig, probeer enkele woorden te zoeken die in één oogopslag weergeven wat je op die bewuste sub pagina kunt terugvinden als klant. Probeer woorden te kiezen die gebruikt worden door jouw klanten om jouw product of dienst te vinden, de zogenaamde zoekwoorden.

De tekst voor je website schrijven
Je start niet met het schrijven van de homepage tekst maar met het schrijven van de teksten voor de sub pagina’s. De volgende punten dien je in acht te nemen bij het schrijven van je teksten voor de sub pagina’s:
• Gebruik begrijpelijke taal die past bij je doelgroep;
• Maak niet al te lange zinnen;
• Laat het onderwerp van je sub pagina meerdere malen terug komen in je tekst;
• Maak gebruik van tussenkopjes, eventueel ook met het onderwerp erin verwerkt;
• Zorg dat je tekst ongeveer 350 woorden bevat.
• Gebruik geen bestaande teksten van andere websites, schrijf je eigen tekst!
Heb je de teksten voor je sub pagina’s geschreven, dan kun je beginnen met het samenstellen van de tekst voor je homepage. Pik uit iedere sub paginatekst de belangrijkste zinnen en formuleer hiervan de tekst voor de homepage.
Vind je het moeilijk om de teksten te schrijven?
Geen probleem, ik help je graag! Is het gelukt om een tekst te schrijven maar weet je niet of deze op de juiste manier is opgebouwd dan controleer ik je teksten en verwerk waar nodig aanpassingen. Lukt het helemaal niet om een tekst te schrijven? Geef mij dan de onderwerpen van de sub pagina’s en/of zinnen waarvan jij vind dat deze niet mogen ontbreken op jouw website, dan zal ik de teksten voor je schrijven. Contact met CAAT Websitemarketing

Geplaatst in Uncategorized

Waar moet een goede website aan voldoen?

Een goede website moet gevonden worden op het internet
Een eigen website maken is eenvoudig, er is tegenwoordig enorm veel software beschikbaar waar je in een handomdraai zelf een eigen website mee kan maken. Moeilijker is om met deze gratis software ook een website te maken die gevonden wordt op het internet. Een website die niet gevonden wordt levert helaas niet het gewenste resultaat op, want je wilt immers dat nieuwe klanten jouw diensten of producten eenvoudig kunnen vinden.

Een goede website moet goed werken
Een traag ladende website zorgt voor irritatie. Klanten hebben niet het geduld om te wachten op het openen van een trage website. Daarnaast moet jouw website niet alleen te bekijken zijn op een computer maar ook op een tablet of een smart Phone. Steeds meer mensen gebruiken deze apparaten om te surfen op het internet, het zou jammer zijn als jouw website daarop niet goed voor de dag komt!

Een goede website heeft een mooi design
Een goed webdesign zorgt direct voor een professionele uitstraling. Deze uitstraling moet aansluiten bij de doelgroep die jij wilt aanspreken. Door een passende lay-out te ontwikkelen en te werken met kleuren en afbeeldingen kun je zorgen dat jouw website de aandacht trekt en zich onderscheid van eventuele concurrenten.

Een goede website geeft duidelijke informatie en is overzichtelijk
Zorg dat binnen enkele secondes duidelijk is waar je website over gaat. Geef informatie over wat jouw bedrijf of product kan betekenen voor een ander. Gebruik passende taal waarin jouw doelgroep zich herkent. Prikkel je bezoekers om verder te lezen en door-te-klikken naar andere pagina’s op je website. Zorg voor een overzichtelijk menu waarmee goed te navigeren valt. Zorg dat je website gebruiksvriendelijk, gestructureerd en uniek is. Kopieer geen teksten van andere website, schrijf de tekst zelf of laat iemand anders de teksten voor jouw website schrijven.

Een goede website straat vertrouwen uit
Door op je website duidelijke contactgegevens te vermelden zoals adres, telefoonnummer en het nummer van je inschrijving bij de kamer van koophandel, wek je vertrouwen. Ook kun je een pagina inrichten om een stukje over jezelf te schrijven. Mensen zien graag met wie ze te maken hebben voordat ze over gaan tot het afnemen van een dienst of het kopen van een product.

Een goede website is up to date
Een goede website moet up to date zijn. Verouderde informatie kan men laten denken dat je bedrijf niet meer actief is. Ook is het voor de vindbaarheid van je website van groot belang dat er zo nu en dan nieuwe informatie op je website verschijnt. Dit kun je doen door pagina’s toe te voegen met extra informatie. Je kunt ook een blogpagina in je website verwerken waarop je steeds nieuwe en interessante weetjes over jouw product of dienst weergeeft. Een goede website is nooit klaar, deze dient constant aangevuld en verbeterd te worden.

Verbeter de website voor betere resultaten
Gebruik een programma waarmee je een webanalyse kunt maken. Hierdoor kun je eenvoudig zien welke pagina’s goed gevonden en gebruikt worden en welke minder. Je kunt zien hoe jouw klanten op je website terecht komen en waarom mensen afhaken voordat ze jouw product of dienst hebben aangeschaft. Met deze informatie kun je jouw website verbeteren zodat je meer resultaat kunt behalen. Een gratis programma dat je hiervoor goed kunt gebruiken is de Google Webmasters Tool

Geen tijd om je website bij te houden?
Dat is zonde, want de kwaliteit van je website heeft hieronder te lijden. Ik help je graag met het bijhouden van je website. Dit hoeft echt niet duur te zijn! Als de website eenmaal af is, zijn kleine aanpassingen en aanvullingen voldoende om de website “actief” te houden. Neem Contact met mij op als je denkt dat ik je kan helpen!

Geplaatst in Uncategorized