Caat Websitemarketing

Tekstschrijver

Voor bijvoorbeeld:

Content op websites

Teksten voor landingspagina’s

Artikelen en Blog teksten

Teksten laten schrijven

Veel ondernemers, ZZP’ers en bedrijven stellen het schrijven van goede content voor op hun website uit, aangezien zij het hiervoor over het algemeen te druk hebben. Daarnaast is goede content schrijven niet eenvoudig en vergt het veel tijd.

Ook het schrijven van teksten voor op de extra landingspagina’s schiet er vaak bij in, net zoals het plaatsen van artikelen op blogs vergeten of onderschat wordt.

En dat terwijl het schrijven en publiceren van goede content een heel belangrijk gedeelte is van een goede online marketing strategie!

Kortom, als je wilt dat je website beter scoort in de zoekmachines, dan kun je starten met het verbeteren van deze 3 content onderdelen.

Wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt, besteed het schrijven van content dan uit aan een tekstschrijver, zodat je geen potentiële klanten meer misloopt vanwege een slecht vindbare website.

j

Schrijven van content voor op je website

Door middel van het schrijven en plaatsen van goede content op je website, zorg je voor een hogere positie in de zoekmachines en dus betere resultaten. Content schrijven is een zeer belangrijk onderdeel van de zoekmachine optimalisatie. Een website zonder goede content zal nooit het resultaat opleveren dat je wenst te bereiken als ondernemer zijnde.
j

Maken en schrijven van landingspagina’s

Landingspagina’s zijn pagina’s, die gekoppeld zijn aan je website en waarop een specifiek gedeelte van je bedrijf, dienst of product omschreven staat. Omdat bezoekers vaak niet binnen komen via de homepage van je website maar juist via één van deze landingspagina’s is dit mede een heel belangrijk gedeelte van de zoekmachine optimalisatie. Een landingspagina is bovendien de ultieme plek waarmee je één van je diensten of producten uit licht en extra kunt promoten.
j

Artikelen voor op andere websites en blogs

Het schrijven van artikelen die daarna geplaatst worden op andere websites en blogs, is een effectieve manier van online reclame maken. Het onderwerp van zo’n artikel is wederom een bepaalde dienst of een specifiek product. Ook deze techniek zorgt ervoor dat je website hoger in de zoekmachines komt te staan. Als je van plan bent om dit gedeelte van de zoekmachine optimalisatie uit te besteden, dan kun je voor zowel het schrijven als het plaatsen van dergelijke blog artikelen bij mij terecht.

Waaraan moet content voor op je website,

tekst voor op landingspagina’s

of een blogartikel voldoen?

Web teksten zijn niet zomaar teksten, dit zijn teksten die een doel hebben. Alle hierboven omschreven teksten hebben hetzelfde doel, namelijk jouw website zichtbaarder maken, zodat deze hoger scoort in de zoekmachines, met als gevolg meer bezoekers genereren . Over het algemeen bezit een tekst een bepaald zoekwoord dat meerdere malen terug komt. Dit zoekwoord heeft te maken met de dienst of het product dat je wilt promoten. Daarnaast bestaat een web tekst altijd uit minimaal 300 woorden en is opgebouwd uit een titel, en minimaal 2 tussenkopjes. Een blog artikel bevat daarbij 2 links die verwijzen naar de pagina op je website die gaat over het zelfde onderwerp. Het is bovendien goed om ook in iedere webpagina tekst minimaal één uitgaande link te plaatsen.

Heb je vragen over het schrijven van teksten of ben je op zoek naar een tekstschrijver?

Vul het formulier in, waarna ik zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

6 + 6 =