Website ontwikkeling

Je wilt natuurlijk niet alleen een website die er leuk uitziet, je wilt ook dat deze zichtbaar is in de zoekmachines. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten die je website bezoeken ook niet geheel onbelangrijk toch?

Een nieuwe website maken

Een nieuwe website begint altijd eerst met het kiezen van een domeinnaam, een hostingpakket en een bijpassend thema. Daarna kan het bouwen van een nieuwe website gaan beginnen.

Domeinnaam

Een goede domeinnaam kiezen is enorm belangrijk. Naast dat de naam goed te onthouden moet zijn is het ook slim om er een belangrijk zoekwoord in op te nemen. Wil je meer tips voor het bedenken van de juiste domeinnaam?

Hostingpakket

Een hostingpakket is het stukje ruimte dat je huurt bij je hosting provider om jouw website op te laten draaien. Het hostingpakket van Caat Websitemarketing is groot genoeg om hele complexe websites op te laten draaien.

Thema

Voor het bouwen van een mooie website gebruik ik het Thema Divi van WordPress. Er zijn enorm veel mogelijkheden te bewerkstelligen met dit thema. Je kunt geheel je eigen wensen en ideeën erin verwerken.

kosten voor een domeinnaam en hostingpakket

Het registreren van een domeinnaam en het afsluiten van een geschikt hostingpakket bij Caat Websitemarkerting kost € 60,- per jaar. Wil je naast een .nl domeinnaam ook een .com of een .eu registreren dan kan dit voor € 10,- extra per jaar. Het hostingpakket is altijd groot genoeg en supersnel, voor welke website dan ook. Een SSL certificaat is gratis net als het bijhorende e-mail adres en het Divi Thema dat u kiest.

Starten met bouwen van de website

Het bouwen van een website is tijdrovend, ondanks het mooie Divi thema dat je zojuist gekozen hebt. Bij het bouwen van de website worden de pagina’s aangemaakt en gevuld met de juiste teksten. De gewenste afbeeldingen worden toegevoegd en eventueel een contactformulier.

10 pagina's

De standaard websites van Caat websitemarketing bevatten 10 pagina’s. Een van die pagina’s is natuurlijk de homepage. Verder kun je zelf kiezen welke pagina’s je nog meer belangrijk vind voor jouw nieuwe website. Wil je bijvoorbeeld graag productinformatie geven, een prijslijst toevoegen, blogmogelijkheden hebben of iets over je bedrijf of je diensten vertellen?

Afbeeldingen

Wellicht wil je jouw nieuwe website voorzien van eigen gemaakte foto’s van producten of jouw bedrijf? Je kunt er ook voor kiezen om bestaande afbeeldingen te gebruiken. Echter mag je niet zomaar alles gebruiken, want dit dienen namelijk wel rechtsvrije afbeeldingen te zijn. Op bijvoorbeeld de website Pixabay kun je kiezen uit duizenden gratis afbeeldingen.

Teksten

Een website zonder tekst is geen goede website. Tekst is heel belangrijk voor de ranking van je nieuwe website maar ook voor je klanten, zij willen namelijk lezen wat jij verkoopt of welke diensten je levert. Neem daarom rustig de tijd voor het schrijven van goede website teksten.

Contact formulier

Natuurlijk moeten nieuwe klanten jou makkelijk kunnen bereiken. Je kunt je telefoonnummer en je e-mail adres vermelden op je website. Je kunt er ook voor kiezen om een contact formulier te presenteren. Hierdoor maak je het nog makkelijker voor je klanten om jou te bereiken maar ook voor jou, om de gegevens te verwerken.

kosten voor het bouwen van een website

Het bouwen van een standaard website kost bij Caat Websitemarketing € 250,-  Je hebt dan een website met 10 pagina’s en een contactformulier. Alleen de € 60,- voor de domeinnaam en het hostingpakket komt hier nog bij. Het is de bedoeling dat je voor deze prijs wel zelf je teksten aanlevert en de foto’s uitzoekt. 

Heb je moeite met het schrijven van je website  teksten dan help ik je daar graag mee. Ik vraag voor het schrijven van 1 pagina tekst van 300 woorden € 15,-

Wil je extra modules toevoegen zoals een webshop, klantenmodule of betaalsysteem dan komen er extra kosten bij. De hoeveelheid extra kosten hangt af van je wensen.

Wil je €50,- korting ontvangen op het bouwen van je website?

Heb je vragen over het bouwen van een website of wil je een website laten bouwen door Caat Websitemarketing?

Vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

7 + 5 =