Website ontwikkeling

Een goede website

Je bent gestart of wilt gaan starten met je bedrijf. Uiteraard wil je een goede indruk achter laten bij jouw klanten en je wilt het liefst nog meer klanten erbij. Een goede website is daarbij heel belangrijk. Je wilt niet alleen een website die er leuk uitziet, je wilt ook dat deze zichtbaar is in de zoekmachines. Daarnaast is de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten die je website bezoeken ook niet geheel onbelangrijk toch? Klik hier om verder te lezen aan welke eisen een goede website dient te voldoen.

De tekst op je website

De tekst die op je website weergegeven wordt is van groot belang. Hiermee laat je jouw klanten weten wat zij van jou of jouw product kunnen verwachten. Het is daarom goed om aan het schrijven van de teksten voor op je website de nodige aandacht te besteden. Als ik jouw website ga maken dan is dit voor mij een tijdrovende klus. Ik zal me moeten verdiepen in jouw bedrijf om de juiste informatie te kunnen verwerken in een tekst. Jij kunt mij daarmee helpen! Hoe meer tekst jijzelf aanlevert, hoe minder tijd ik daarvoor kwijt ben en hoe goedkoper jouw website is! Een tekst voor op een website dient aan een aantal eisen te voldoen. Wil je zelf de teksten voor je website schrijven? Lees dan het artikel: Hoe schrijf je goede teksten voor op je website?

Wat kost een nieuwe website?

Niet één website is hetzelfde. Ieder bedrijf heeft zijn eigen diensten, kwaliteiten en producten. Daarom is het vooraf berekenen van een vaste prijs voor een goede nieuwe website onmogelijk. Omdat ik niet in jouw portemonnee kan kijken krijg je bij CAAT Websitemarketing de mogelijkheid om een eigen prijs te bepalen. Lees verder…